bet365

Real Betis riktar blickarna mot Michael Olunga

Real Betis riktar blickarna mot Michael Olunga

Anfallaren kan flytta till La Liga

Michael Olunga kan lämna Djurgården för att istället flytta till Real Betis, enligt Nairobi News.

Michael Olunga vaknade till liv under Mark Dempseys ledning i Djurgården och gjorde totalt tolv mål för klubben under säsongen. Sedan dess har den kenyanska anfallaren varit en jagad man. Bland annat har det hävdats att Malmö FF är intresserade av att värva 22-åringen. Nu ger sig en klubb från en av Europas allra största ligor in i jakten på spelaren. Real Betis vill värva Olunga, uppger Nairobi News. Den kenyanska tidningen säger att Olunga bekräftat för dem att det La Liga-klubben jagar honom.

En flytt från Sverige är något som spelaren kan tänka sig. Dock så är anfallaren osäker på om han vill lämna Djurgården i nuläget.

– I framtiden vill jag flytta till England eller Spanien. Men just nu har jag ett kontrakt på fyra år med Djurgården, och jag har även börjat plugga här, säger Olunga till Nairobi News.

En till som lämnar?

Om Michael Olunga väljer att lämna Djurgården är han inte ensam om att ha gjort det under det senaste året. Tidigare har spelare som Sam JohnsonOmar Colley och Emil Bergström lämnat Djurgården för andra klubbar.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply