Karim Benzema mot nytt kontrakt?

bet365

Trots Kina-ryktena – Karim Benzema kan förlänga med Real Madrid

Real Madrids toppanfallaren, Karim Benzema, uppgavs i början av veckan vara på väg att lämna den spanska storklubben. Nu har det vänt helt, och spansk media rapporterar om att fransmannen nu istället ska vara på väg mot en förlängning.

Det var under början av den här veckan som den spanska tidningen Marca, som är baserade i Madrid, uppgav att Karim Benzema var nära en flytt ifrån Santiago Bernabeu-stadion. Real Madrid är på väg att värva in Dortmunds Pierre-Emerick Aubameyang, något som med allra största sannolikhet skulle innebära att Benzema hamnat oftare på bänken.

Något som den franske anfallaren dock redan var mer van vid. ”Benz” har inte alls fått spelet att lossna i år och han har i snitt den här säsongen skjutit 0,78 skott på mål per match. Samtidigt har Alvaro Morata börjat göra mål, vilket skapat mer konkurrens.

Nära Kina

Benzema ryktades då gå till Kina. Real Madrid-anfallaren uppgavs vara klart med klubben, och var nu intresserad av att flytta österut där han kunde bli en av världens bäst betalda fotbollsspelare. Nu verkar det dock inte bli så. Enligt tidningen AS har Benzema erbjudit i anfallaren en förlängning till 2021 eller 2022. Benzemas kontrakt gäller just nu till sommaren 2019.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply