bet365

Isco nobbar Manchester United och Arsenal?

Playmakern vill stanna i Real Madrid

Isco har fått bristande speltid i Real Madrid och har därför ryktats bort från den spanska huvudstaden. Flera storklubbar uppges vara intresserade av hans tjänster, men om han själv får välja stannar han i Los Blancos.

Isco gjorde stor succé i Malaga och värvades av Real Madrid år 2013. Flytten till Santiago Bernabeu blev däremot inte så lyckad som man hade hoppats, och under hans år i klubben har han fått anpassa sig till bänken i den stjärnspäckade truppen. Rykten har därför gjort gällande att mittfältaren varit på väg bort från Real, där Juventus försökt locka till sig spelaren. På senare tid har det också talats om en eventuell flytt till Manchester United eller Arsenal.

”Stannar så länge Real vill ha mig”

I helgen hoppade han in under Champions League-finalen mot Atlético Madrid när Los Blancos krönte sin elfte CL-titel. Nu förklarar han att han fortfarande ser sin framtid i Madrid och att en flytt inte är aktuell för hans egen del.

– Om klubben vill ha mig här så kommer jag stanna. Jag är väldigt lycklig här och jag hoppas fortsätta vinna troféer för den här klubben, sa 24-åringen enligt Goal.com.

– Jag är väldigt stolt över mitt lag. Vi hade en svår säsong, men vi har aldrig gett upp, så vi förtjänar det (Champions League-titeln). Jag hoppas att få stanna, fortsätter han.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply