Martin Ödegaard lämnar Real Madrid för Getafe?

bet365

Supertalangen kan lämna Real Madrid

Martin Ödegaard har ännu inte slagit igenom som man hade hoppats när han värvades av Real Madrid. Nu kan mittfältaren lämna för spel i Getafe.

Han är kanske världens mest omtalade tonåring i fotbollsvärlden. När Martin Ödegaard lämnade norska Strömgodset för Real Madrid var det många som hoppades på en direkt framgångssaga. Men än så länge har genombrottet låtit sig vänta för 17-åringen, som fått konkurrera med Enzo Zidane på mittfältet i Real Madrid Castilla. Tidigare har den spanska huvudstadsklubben uteslutit att låna ut supertalangen – men nu kan man ha ändrat sig.

Kan gå till lokalkonkurrenten

I somras talades det om en utlåning till Malaga, Villareal eller Real Betis. Det rimligaste alternativet ska dock vara lokalkonkurrenten Getafe, av den anledningen att norrmannen ska slippa flytta från Madrid. Nu skriver spanska AS att en sådan övergång faktiskt kan bli av redan till sommaren.

Ödegaard själv ska enligt tidningen vara intresserad av att lämna sin nuvarande klubb på lån för att skaffa sig mer erfarenhet. För tillfället tränar han endast med A-laget, men vill få chansen på samma nivå någon annanstans.

Hyllades av tränaren

Zinedine Zidane, som tränar andralaget just nu, är en tänkbar kandidat som huvudtränare i Real om några år. Något som säkerligen hade fått positiv effekt för den norske landslagsmannen, som hyllats av sin tränare flertalet gånger tidigare.

– Han är ung och tekniskt sätt är han en spelare som skiljer sig från de andra. Han är verkligen en talang. Det som är bra med hans spelstil och det jag gillar med honom är att han gör sina medspelare bättre. Han är ingen individualist, sa Zidane tidigare i år om sin spelare.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply