Uppgifter: Pep Guardiola ville värva Messi och Neymar

Uppgifter: Pep Guardiola ville värva Messi och Neymar

Skall ha hållit diskussioner med spelarna

Enligt rapporter skall Pep Guardiola i somras försökt att värva två av Barcelonas anfallsess Lionel Messi och Neymar, i hoppet om att lyckas övertala någon av dem, men båda anfallarna avböjde erbjudandena.

Manchester Citys nye tränare Pep Guardiola har under sommaren varit mycket aktiv för sin nya klubb och köpt in ett antal nya spelare för att komplettera laget. Det har handlat om flera olika sorters spelare, unga prospekt för framtiden såväl som mer etablerade spelare och mycket pengar har spenderats. Den spanske tränaren var ute efter ett antal olika spelare, vissa som han lyckades norpa åt sig medans andra inte blev av. Rapporter från Football Espana och Mundo Deportivo menar nu på att Guardiola till och med skall ha försökt sig på att gå tillbaka till sin gamla klubb FC Barcelona för att värva Lionel Messi och Neymar.

Enligt rapporterna skall det ha hållits diskussioner vid tre olika tillfällen rörande Messi och Neymar, med målet att värva en av dem under sommaren för att tillfredställa Guardiola. Dessvärre ville ingen av spelarna lämna Camp Nou ”just nu” och det ser otroligt ut att en flytt för någon av de två spelarna någonsin kommer att hända.

Ferran Soriano, som är Citys sportdirektör och före detta vice president i Barcelona, skall ha tagit kontakt med Messi för att diskutera ett ”potentiellt miljöombyte” med hoppet att de problem som argentinaren har i privatlivet i Spanien med skatteproblem, besvikelsen i Copa America samt möjligheten att få spela med landslagskollegan Sergio Aguero skulle vara nog för att övertala honom att byta klubb.

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply