Uppgifter: Paco Alcacer till Barcelona

Uppgifter: Paco Alcacer till Barcelona

Är på läkarundersökning hos klubben

Valenciaanfallaren Paco Alcacer ryktas vara klar för FC Barcelona och är på en läkarundersökning i den spanska kuststaden, spelaren kommer dock inte att presenteras förens nästa vecka på grund av landslagsuppehållet.

FC Barcelona har under sommarens transferfönster inte varit extremt aktiva, utan snarare smugit lite under radarn. Luis Enrique har under en längre tid sökt efter en anfallare som kan komplettera till den starka anfallstrion MSN, Lionel Messi, Luis Suarez och Neymar, så att anfallsstjärnorna inte behöver slita ut sig helt utan kan gå lite avbyte. Detta blev tydligt under förra säsongen då de spelade i princip hela tiden, vilket tillsammans med alla andra turneringar kan bli lite väl mycket.

Tidningen Mundo Deportivo skriver nu att Valencias anfallare Paco Alcacer inom en snar framtid kommer att presenteras som FC Barcelonas nya anfallsvärvning, men kommer inte att bli presenterad inför klubben förens nästa vecka. Alcacer är för närvarande på en läkarundersökning i Barcelona och kommer att vara så gott som klar efter att den är över. Tidningen skriver vidare att Alcacer kommer att kosta 30 miljoner euro. Under dagen sägs han även komma att behöva göra en fotografering vid dörren till klubbens kontor.

Anfallaren, som på tisdagen den 30 augusti blir 23 år, kommer inte att presenteras för klubben förens nästa vecka, då han har återvänt från fokuset på det spanska laget. Det är landslagsuppehåll och den andra matchen är på måndag den femte september mot Liechtenstein i kvalifikationen för VM 2018 i Ryssland. Barcelona vill inte störa det fokus nye tränaren Julen Lopetegui försöker bygga upp i truppen.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply