bet365

Uppgifter: Neymar nära Paris Saint-Germain-flytt

Uppgifter: Neymar nära Paris Saint-Germain-flytt

Var nära en flytt i somras

Enligt rapporter skall FC Barcelonas anfallsstjärna Neymar ha varit nära en flytt till de franska mästarna Paris Saint-Germain i somras under transferfönstret, men brasilianaren skrev sedan på ett nytt kontrakt med katalanerna.

FC Barcelonas anfallsstjärna Neymar, en del av den fantastiska trion MSN, bestående av Lionel Messi, Luis Suarez och Neymar, skall enligt uppgifter från TMW ha varit nära en flytt till de franska mästarna Paris Saint-Germain tidigare i somras. Det är brasilianarens agent, Wagner Ribeiro, som skall ha yttrat dessa uppgifter, men det blev ingen affär med fransmännen utan Neymar valde istället att skriva på ett nytt långtidskontrakt med Barcelona. Vid en flytt skulle anfallaren ha höjt sin lön betydligt, något som tidigare sägs ha varit ett skäl till att han ville lämna klubben då han ansågs sig få för dåligt betalt.

– Han var nära att gå till PSG. Han skulle ha tjänat 40 miljoner euro per år. Neymar var också nära en sejour i Manchester United, men han förlängde sitt kontrakt för att tjäna mindre i Barcelona då han ville stanna i Barcelona, sade Neymars agent Wagner Ribeiro.

Det har länge ryktats om att Neymar kan komma att flytta från den katalanska klubben, då den unge anfallaren bland annat har haft problem med de spanska myndigheterna och skatterna, samt att han tycker sig få för lite betalt i den spanska storklubben. Nu har anfallsstjärnan dock kritat på ett nytt kontrakt med Barcelona som håller honom kvar i klubben i ytterligare fem år.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365