Uppgifter: Dani Alves klar för Juventus – Mascherano följer med

”Barcelona har bett Mascherano att lämna”

Dani Alves ryktas vara så gott som klar för Juventus. Samtidigt uppges Barcelona ha bett Javier Mascherano att lämna klubben, nu kan han följa med brassen till Serie A.

Dani Alves anslöt sig till Barcelona från Sevilla 2008, sedan dess har han varit given som högerback i den katalanska storklubben. Nu kan hans dagar i Barca vara räknade. Enligt Football Italia har Alves kommit överens med Juventus gällande en flytt som kommer att bli av när sommarens transferfönster öppnar. Det rör sig om ett tvåårskontrakt med en årslön på 4 miljoner euro, men affären har ännu inte offentliggjorts.

Lagkamraten kan följa med Alves

Nu skriver spanska AS att La Liga-mästarna bett en annan försvarare att lämna klubben. Spelaren i fråga ska vara Javier Mascherano, som spenderat sina sex senaste år på Camp Nou. 31-åringen har två år kvar på sitt kontrakt men ser alltså ut att få lämna redan nu. Juventus har tidigare varit ute efter spelaren, och nu ser man sin chans att locka till sig både Mascherano och Alves. Han själv förnekar inte uppgifterna:

– Det kommer en dag där allt måste komma till ett slut, men jag vet inte när det blir, säger han till TYC Sports .

 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply