Uppgifter: Claudio Bravo lämnar FC Barcelona för Manchester City

Uppgifter: Claudio Bravo lämnar FC Barcelona för Manchester City

Manchester City värvar Claudio Bravo?

Enligt flera spanska medier ska den chilenske målvakten som förra säsongen vann både La Liga och Copa del Rey ha kommit överens med Manchester City om en flytt.

FC Barcelonas målvaktssituation har under den senaste säsongen varit tilltrasslad. Claudio Bravo tog platsen som förstamålvakt framför den tilltänkte Marc-André ter Stegen som kom skadad till den katalanska storklubben och efter det har det ryktats mycket om att tysken ska vilja lämna under sommarens transferfönster. Nu kommer dock en ganska överraskande vändning, detta då Claudio Bravo sägs vara klar för Manchester City där Pep Guardiola ska ha övertygat 33-åringen om att flytta till Premier League innan marknaden stänger för den här gången.

Även Barcelona ska ha kommit överens med den engelska storklubben om en övergång som sägs kosta 16 miljoner euro plus fyra miljoner i bonusar.

Samtidigt sägs Joe Hart, som satt på bänken i matchen mot Sunderland, vara på väg att lånas ut Everton men även anna engelska klubbar ska finnas med som alternativ.

Förhandlar med Valencia om Diego Alves

Samtidigt som man kommer allt närmare en försäljning av Claudio Bravo sägs Barça ligga i förhandlingar med Valencia om att värva den brasilianske målvakten Diego Alves, förhandlingar som sägs vara långt gångna och kommer att slutföras om Bravo tillslut lämnar för spel på de brittiska öarna.

Affärerna mellan Barcelona och Valencia har denna sommaren varit många. Tidigare har André Gomes lämnat Mestalla för spel på Camp Nou samtidigt som Martin Montoya skrivit på för Valencia. Detta samtidigt som det även pratats om att Paco Alcacer kan lämna för spel i Barcelona.

Källa: Diario MARCA

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply