Suarez nekar – Ingen Neymar till Real Madrid

Suarez nekar - Ingen Neymar till Real Madrid

Talar ut om Neymar-ryktena till Real Madrid

FC Barcelonas värsta rival heter utan någon tvekan Real Madrid. Så väl sportsligt som politiskt har det funnits motsättningar mellan de båda klubbarna. Det här har då lett till att ryktet om att Neymar skulle krita på för Madrid-klubben har rört upp heta känslor.

Att gå från Barcelona till Real Madrid eller vice versa är en av de värsta sakerna som man kan göra när det gäller övergångar i de spanska ligasystemen. Bland annat så kan man ju fråga Figo hur det var.

Hur som helst så har klubbarna nu försökt att stoppa där här. Bland annat sades det att Neymar hade en klausul i kontraktet för att han inte skulle kunna gå till Real Madrid.

Suarez nekar - Ingen Neymar till Real Madrid

Kan lämna för Real Madrid ändå

SE ÄVEN: Barcelonas löner

Men kommer det verkligen att vara tillräckligt? Nej, för nu när Neymar har gått till PSG så är det ju fritt fram för honom att skriva på för den klubb som betalar hans utköpsklausul.

Redan nu ryktas det om att Real Madrid ska värva honom, något som Luis Suarez vill stoppa.

– Först och främst så tror jag inte att han (Neymar) skulle gå dit. Han vet om rivaliteten mellan klubbarna, och skulle inte svika sina gamla lagkamrater, säger superstjärnan enligt den Barcelona-baserade tidningen Sport. Dessutom ska uruguayanen prata med sin sydamerikanske ex-kollega om att inte lämna för den spanska huvudstadsklubben.

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply