bet365

Sebastian Giovinco vill inte till Barcelona – stannar i MLS

Trots Barcelona-intresse – stannar i Toronto

Sebastian Giovinco ser ut att stanna i Toronto FC, det trots intresse från storklubben FC Barcelona. ”Den Lilla Supermyran” är dock nöjd med tillvaron på andra sidan Atlanten och verkar bli kvar där, i alla fall om han själv får bestämma.

Den lille italienaren spåddes en strålande framtid. Trots anfallarens svaga fysik trodde många att han skulle bli Italiens nye storstjärna. Han slog igenom i Juventus och Parma och fick snabbt upp storklubbarnas intresse, men han var inte intresserad. Istället gick Sebastian Giovinco till den kanadensiska MLS-klubben Toronto FC.

Där har han spelat den i två år, och det ser ut som om han stannar. Men faktum är att FC Barcelona var – och är – ute efter anfallarens tjänster. Dock är inte italienaren sugen på att skriva på för den katalanska storklubben, trots både bra löneerbjudanden och bättre liga.

Skämtade om att bli bollkalle

Giovinco har tidigare sagt till den spanska tidningen AS att han i bästa fall skulle platsa som bollkalle i Barcelona, något han står fast vid än idag. 30-åringen slår fast att i dagsläget skulle han ha en ännu mindre möjlighet att slå sig in i startelvan.

– Med tanke på vilka tre superstjärnor de har på topp (Messi, Suarez, Neymar) skulle jag aldrig få gå in på planen en gång, säger Giovinco enligt spanska AS under dagen.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply