Paulo Dybala var aktuell för Real Madrid – kan gå till Barcelona

Paulo Dybala var aktuell för Real Madrid - kan gå till Barcelona

Juventus-stjärnan Dybala kan gå till Barcelona – ersätter Neymar?

Juventus argentinske anfallsstjärna Paulo Dybala har varit aktuell för en flytt till Real Madrid till sommaren. Under de senaste veckorna har ryktet uppgetts svalna samtidigt som Barcelona gett sig in i kampen. Nu kan Juve-anfallaren komma att ersätta Neymar i den katalansk storklubben. 

Än så länge återstår det några månader kvar till Silly Season drar igång i samband med transferfönstrets öppnande. Men det hindrar inte ryktena från att florera i utländsk media. En stjärna vars framtid har diskuterats flitigt är Paulo Dybala. Den argentinske anfallaren har ryktats till de två La Liga-giganterna Real Madrid och FC Barcelona.

De sistnämnda är de som visat mest intresse det senaste, och det beror framför allt på fixstjärnan Neymar kan vara på väg att lämna klubben.

”Jag har stor respekt för Barca”

Dybala kommer att möta katalanerna snart då Barcelona och Juventus möts i Champions Leagues kvartsfinal i veckan. Anfallaren vill dock inte lägga fokus på en eventuell övergång utan väljer att lägga fokus på matchen.

– Jag tror absolut vi kan vinna om vi spelar på vår bästa fotboll, säger argentinaren och nämner Barcas jättevändning mot Paris-Saint-German.

– Om jag är rädd? Nej, men det är klart att såna insatser ger stor respekt till laget, säger anfallaren.

Eventuell lön till Dybala om han skulle skriva på för Barca har inte diskuterats. Men de flesta medierna i Spanien är övertygade om att han skulle få en rejäl lönehöjning i Barcelona.

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply