Officiellt: Då slutar Mascherano i Barcelona

Argentinaren kommer lämna Barcelona när kontraktet går ut

Javier Mascherano uppger enligt Barcelona-baserade Sport att hans tid i Barcelona är på väg att få ett slut.

2010 anslöt sig den då 25-årige Javier Mascherano till FC Barcelona. Han hade hoppats på att få vara kvar i några få säsonger, men nu är mittbacken inne på sin sjätte säsong med den katalanska storklubben.

– Jag hade hoppats på att få spela åtminstone två år här, man vet ju hur höga kraven är i Barcelona, säger argentinaren till Sport.

Tre säsonger kvar

Precis som Neymar nyligen gjorde valde idag Mascherano att skriva under ett nytt kontakt med FC Barcelona som kommer att gälla till säsongen 2018/19, vilket då kommer bli hans sista säsong på Camp Nou. Kontraktsförlängningen förvånade många då det redan för några månader sedan ryktades om att argentinaren skulle lämna för Juventus efter den här säsongen.

Men mittbacken själv är nöjd med att få stanna i Barca tre säsonger till.

– Det är klubben som jag spenderat mest tid i och det gör mig väldigt glad. Självklart känner jag en stor stolthet över att ha få representerat Barcelona så här länge, förklarar Mascherano enligt Sport.

Framtiden inte klar

Hur den 31-årige argentinarens framtid kommer se ut efter kontraktet med Barcelona gått ut är inte klart. Om han kommer lägga skorna på hyllan eller söka sig vidare vill Mascherano i dagsläget inte tala om, men istället försöka fokusera på den sista tiden i klubben.

– Jag hoppas inte att det kommer gå för fort, eftersom de kommer vara mina sista år här. Förhoppningsvis hinner jag fortsätta njuta av att vara i klubben och även vinna fler titlar.

 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365