bet365

Manchester United planerar monsterbud på Neymar

Manchester United planerar monsterbud på Neymar

Ska Mourinho någon gång värva Neymar?

Brassen sägs vara en av priovärvningarna den kommande tiden då man verkligen vill få fart på anfallaet, en lagdel som fungerat långt ifrån felfritt denna säsong.

Manchester-klubbarna fortsätter att skapa rykten ute på transfermarknaden. Det senaste i raden är att Manchester United vill lägga beslag på Barcelonas fixstjärna Neymar – för närmare två miljarder kronor.

Manchester United har inte fått den start på säsongen som de hoppades på inför ligastarten. Zlatan Ibrahimovic ordnade förvisso en semifinalplats i ligacupen till ”The Red Devils” efter en 4-1-seger mot West Ham, men i ligaspelet har det gått fortsatt knackigt.

Framför allt har målskyttet uteblivit och nu uppges Manchester-laget vilja lösa problemet med en riktig stjärnvärvning. För trots storstjärnor som Zlatan Ibrahimovic och Paul Pogba är inte tränaren José Mourinho nöjd än.

Kan bli rekordövergång

Tidigare har United ryktats vilja köpa loss tre stjärnspelare från Atlético Madrid. Såväl mittbacksparet José Gimenez och Diego Godín samt anfallsstjärnan Antonie Griezmann finns på United radar , och även mittfältaren Yannick Carrasco har ryktats till PL-jätten.

Dock har klubben ett ännu större namn på sin önskelista. Barcelonas superstjärna Neymar uppges överväga sin framtid i den katalanska storklubben och då är Manchester United redo att lägga ett bud på nära två miljarder svenska kronor, något som skulle innebära transferrekord.

Däremot sägs lokalkonkurrenten Manchester City också vilja värva en superstjärna från Barca i form av Lionel Messi. Engelsk media skriver att en flytt för båda spelarna ses som en omöjlighet, men att Neymar-flytten är mer sannolik än att hans argentinske klubbkamrat skulle lämna.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply