Laurent Blanc på Barcelonas radar

Laurent Blanc på Barcelonas radar

Fransmannen av intresse för Barcelona

FC Barcelona uppges fortfarande leta aktivt efter en ersättare till Luis Enrique och enligt rapporter har den före detta Paris Saint-Germain-tränaren Laurent Blanc dykt upp som ett mycket hett alternativ, då den gamle Barcelona-spelaren är arbetslös.

FC Barcelona har fortfarande problem med sin nuvarande tränare Luis Enrique och tränaren kommer att vara borta vid slutet av säsongen, i senaste laget. Tills dess håller klubben på att leta efter ersättare till den hetlevrade spanjoren, och bland annat har Arsene Wengers namn dykt upp, men ledningen i Barcelona tycks inte gilla fransmannen tillräckligt för jobbet. Det har även talats om Liverpools Jürgen Klopp eller ett återvändande för Pep Guardiolas del, men ingen av lösningarna är ideala.

En situation kan ha uppenbarat sig som kan fungera dock, där Barcelona-ledningen funnit intresse i den före detta Paris Saint-Germain-tränaren Laurent Blanc, detta skriver Goal. Fransmannen har varit arbetslös sedan Unai Emery tog hans plats i somras och har således mycket tid framför sig. Blanc har dessutom själv spelat i Barcelona under sin aktiva spelkarriär, en stint mellan 1996-1997. Blanc spelade även i bland annat Napoli, Marseille, Inter och Manchester United som försvarare.

Enligt uppgifter skall kontakt redan ha funnits mellan de båda parterna och förhandlingar kan ha påbörjats. Blanc skulle inte ha några svårigheter att justera från PSG:s lönelista till Barcelonas lönelista, då de båda klubbarna är enorma, med kapital och världsstjärnor.

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply