Krossade Barcelona – kan skriva på för La Liga-jätten till sommaren

bet365

Kan ha slagit ut Barcelona – på väg att skriva på för katalanerna

Paulo Dybala var en av de spelarna på planen under gårdagen som presterade bäst mot FC Barcelona när Juventus vann Champions Leagues kvartsfinal med klara 3-0 i Turin. Nu uppger spansk media att han är nära e flytt till Barca – eller huvudkonkurrenten Real Madrid.

Barcelona åkte på ännu en stjärnsmäll i det första mötet, på bortaplan, i Champions League. I åttondelsfinalen var det Paris Saint-German som stod för en mäktig överkörning med klara 4-0 i Paris. Då vände det katalanska storlaget, och frågan är om de kan stå för en liknande prestation mot Juventus?

För det första mötet slutade med en brakförlust med klara 3-0, efter att Juventus gjort en fantastisk första halvlek. En av de som gjorde mål var argentinaren Paulo Dybala, som i samband med att han byttes ut hyllades rejält av fansen.

Blir Barca – eller Real Madrid

Den argentinske anfallaren var en av de stora anledningarna till att Barcas Europaäventyr kan sluta i kvartsfinal den här säsongen. Dock kanske de kan gå längre nästa säsong, då just Dybala verkar vara på väg till La Liga-jätten.

Spanska AS rapporterar under morgonen att Juve-anfallaren är på väg till Barcelona, som erbjuder honom en högre lön, men det finns även en stark utmanare. Och det är Real Madrid. Los Blancos påstås nu rycka rejält i honom och Madrid-laget kan ge honom en ännu högre lön än vad han skulle kunna få i Barca, uppger AS.

Real Madrid möter ikväll Bayern Munchen i Champions League.

SE ÄVEN: Så mycket tjänar Dybala och stjärnorna i Juventus

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365