Klubbledningen: Lionel Messi kommer inte lämna FC Barcelona

Klubbledningen: Lionel Messi kommer inte lämna FC Barcelona

Förnekar flyttryktena: ”Messi kommer att stanna karriären ut”

Lionel Messis framtid i Barcelona har diskuterats flitigt de senaste månaderna. En del har menat att den argentinske superstjärnan kommer lämna Katalonien efter ett bråk om det nya kontraktet. Från klubbledningens håll verkar man dock inte oroliga över att ”La Pulga” kommer stanna.

Att Lionel Messi är en av världens absolut bästa fotbollsspelare råder det inga som helst tvivel om. Många menar även att han är den bäste spelaren någonsin att beträda en gräsmatta för att spela fotboll.

Argentinaren anslöt sig till klubben som 13-åringen i mitten av 90-talet och debuterade i början av millennium:et i klubbens a-lag. Snabbt blev han en omtyckt profil på Camp Nou, men nu tror vissa att hans dagar i La Liga-jätten kan vara räknade.

Kan lämna – redan till sommaren

Efter att argentinarens kontraktsförhandlingar strandat – enligt den Madrid-baserade tidningen Marca – ska rykten ha startat om att han var på väg bort från Barca. Problemet ska ha varit att Messi ville ha högre lön, men att Barca inte varit beredda att betala det. Att han skulle lämna är dock otänkbart, enligt en representant från klubbledningen.

Leo (Messi) är praktiskt taget gift med Barcelona, han älskar klubben. Jag kan inte se att han lämnar, säger Ariedo Braida till Radio Anch’Io Sport.

Barcelona spelar sin nästa match i Champions League mot Paris-Saint German. De förlorade den första matchen mot 4-0.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply