Kevin de Bruyne var överens med Bayern München

Kevin de Bruyne var överens med Bayern München
bet365

Bayern München var nära köp av Kevin de Bruyne

Enligt spelarens agent var en övergång till Bayern München nära i somras, detta då han var överens med Bundesliga-klubben om det personliga kontraktet.

I somras flyttade Kevin de Bruyne från Wolfsburg till Manchester City som betalade cirka 55 miljoner pund, inklusive bonusar, för den belgiske landslagsmittfältaren.

Nu berättar spelarens agent, Patrick De Koster för Sport / Foot Magazine att spelaren var överens om en kontrakt med Bayern München men att en affär aldrig gick igenom.

– Kevins hjärta slog för Bundesliga, där han slog igenom i Bremen och blev en stjärna i Wolfsburg. Jag är övertygad om att han hade spelat för Bayern om de hade kunnat betala prislappen, säger agenten Patrick De Koster till Sport / Foot Magazine.

– Vi nådde en överenskommelse om det personliga kontraktet med Bayern efter två möten. Affären kollapsade på grund av prislappen, fortsätter han.

Får Pep Guardiola som ny tränare?

Kevin de Bruyne har under sin första tid i Eastlands-klubben varit en av de främsta spelarna i laget och stått för fem mål och åtta assist så här långt. Nästa säsong kan belgaren och hans lagkamrater dock få en ny tränare, detta då Pep Guardiola bekräftat att han lämnar för Premier League. Guardiola har tidigare jobbat tillsammans med Manchester Citys sportchef Txiki Begiristain, detta i FC Barcelona och nu ser det ut som de båda kommer återförenas, denna gången i Premier League.

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply