Jose Mourinho uttalar sig om om värvning av Neymar

Jose Mourinho uttalar sig om om värvning av Neymar

Uniteds värvning av Neymar allt mer osannolik

Jose Mourinho svarar nu på ryktena om att Manchester United skulle vara intresserade av att värva Barcelonas superstjärna Neymar i sommar.

Neymar har efter en trög inledning på säsongen kommit igång och befinner sig i fin form. I veckan sköt han Brasilien till VM i Ryssland 2018 samtidigt som han var en bidragande anledning till att Barcelona kunde vända dubbelmötet med Paris Saint-Germain Champions League.

Många klubbar är ute efter anfallaren och för några dagar sen kom uppgifter om att Manchester United ville erbjuda en rekordhög summa. Då man köpte Pogba för över 100 miljoner euro ansågs ett köp av Neymar vara fullt möjligt, något som lagets tränare Jose Mourinho nu förnekar.

– Jag försöker alltid vara objektiv när jag pratar med klubbar, och frågar vad de kan erbjuda mig. Att värva Neymar är dock absurt. En klubb som Barcelona varken kan eller kommer att förlora Neymar. Vi kommer inte tömma vårt bankvalv för att värva honom. Jag tror att en affär är omöjlig, säger den portugisiske tränaren till ESPN under landslagsuppehållet.

Neymars kontrakt med FC Barcelona går ut sommaren 2021 och det ska krävas mycket för att brassen, som anslöt 2013, ska lämna den katalanska storklubben innan dess.

Barcelonas nästa match i La Liga spelas på söndag, detta då man möter Granada på bortaplan.

 

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply