”Jag fruktar att Lionel Messi lämnar La Liga”

"Jag fruktar att Lionel Messi lämnar La Liga"

LFP-presidenten tror att stjärnan kan flytta

I veckan dömdes Lionel Messi till en villkorlig fängelsedom och 19 miljoner kronor i böter. Javier Tebas, som är president för det spanska ligaförbundet LFP, fruktar att detta kan innebära att argentinaren vill lämna La Liga, uppger Fotbolltransfers.

För några dagar sedan blev det officiellt att Lionel Messi döms till 21 månaders fängelse och 19 miljoner kronor i böter på grund av skattebrott. Dock kommer han inte behöva sitta inne, då domen är villkorlig. Domen är något som kan få konsekvenser för argentinarens framtid i La Liga. Detta tror Javier Tebas som är president för LFP, det spanska ligaförbundet.

– Jag fruktar att Messi kan lämna La Liga. Det enda jag kan säga är att vi från La Liga inte tror att han är skyldig, säger Tebas enligt Fotbolltransfers.

Flera klubbar har under den senaste tiden försökt locka till sig den argentinska megastjärnan. Igår uppgavs det att Chelsea vill lägga ett bud på Leo Messi och det har tidigare även rapporterats att Lionel Messi kan flytta till Manchester City för att återförenas med Pep Guardiola.

Trots alla rykten är det dock inte särskilt troligt att argentinaren väljer att lämna sin nuvarande klubb. Han har representerat föreningen sedan barndom sin och har vid flera tillfällen sagt att han tänker stanna i Barcelona under hela sin professionella karriär.

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply