Iniesta: ”Jag skulle säga nej till Guardiola för att avsluta karriären i Barca”

Iniesta: ”Jag skulle säga nej till Guardiola för att avsluta karriären i Barca”

Inte ens den gamle genitränaren lockar

Andres Iniesta har ett kontrakt med Barcelona som löper ut 2018 och han hoppas att han får skriva under ett nytt långtidskontrakt så att han kan avsluta sin långa och framgångsrika karriär i Barcelona.

FC Barcelona har en klubbikon i Andres Iniesta, som har spelat i den katalanska klubben under hela sin karriär, sedan han blev uppflyttad till a-laget 2002, och har varit med och skördat framgång efter framgång. Med Barcelona har han vunnit allt – La Liga, Copa del Rey, Champions League, spanska supercupen. Den spanske mittfältaren har länge betraktats som en av de bästa på sin position och trots att han börjar bli till åren innehaver han fortfarande en spetskunskap få andra besitter. Iniesta sitter på ett kontrakt som löper ut 2018 och hoppas på att han kan skriva under ett nytt långtidskontrakt med klubben, då han vill spendera resten av sin karriär på Camp Nou.

– Jag vill avsluta min karriär i Barcelona då jag njuter av varje moment, sade mittfältaren till Cope via Football Espana.

– På ett personligt plan är jag väldigt nöjd och tycker att jag spelar bra, så vad som än kommer kommer. Vi kommer att behöva diskutera med ledningen angående ett nytt kontrakt, men för tillfället så håller jag inte mig själv upptagen med det.

– Jag tror att Guardiola redan vet vad jag tänker och vad jag vill, min önskan är att avsluta min karriär i Barcelona, sade Iniesta på frågan vad han skulle göra om före detta Barcelonatränaren Pep Guardiola skulle be honom komma till Manchester City.

– Jag skulle ta upp luren för han var min tränare och är min vän, jag lärde mig mycket under Pep men nu är Luis Enrique den bäste tränaren för mig då han är vår tränare, avslutade Iniesta.

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply