Efter tappade poäng – nu rasar Barcelona

Barca ”bestulna” på två poäng – Suarez rosenrasande

Barcelona borde ha åkt hem till Katalonien med alla tre poäng, tycker de själva. Flera Barcelona-spelare rasar nu mot domaren efter att domarteamet missat en boll som passerat mållinjen.
– Den var inne med en meter! skriker Suarez i intervjun efter matchen.

Real Madrid har nu, trots den dåliga formen det senaste, ett gyllene läge att rycka ifrån Barcelona i toppen av La Liga-tabellen. Efter att den katalanska storklubben misslyckats med att bärga hem tre poäng mot det svårspelade bottenlaget Real Betis från Sevilla kan de nu tappa ännu mer mark till Real.

Ikväll klockan 20:45 tar sig Los Blancos an Real Sociedad på hemmaplan och kan därmed rycka efter att Barca spelat 1-1 mot Betis. Men kanske borde alla tre poängen ha hamnat hos Barcelona ändå?

Missade ett mål

För faktum är att domarteamet missade en boll, som på reprisbilderna, var inne med nästan en meter. Dock var det svårt att se för domaren då en Betis-försvarare täckte bollens synfält med sin kropp, något försvararen Aleix Vidal poängterar.

– Han har inga X-rayglasögon. Visst, det är jättetungt att tappa poäng såhär, men vi kan inte ge all skuld till domarna.

Luis Suarez var dock av en annan åsikt och gick till rejält attack efter matchen.

– Hur missar man det? Bollen är nästan inne med en meter, skriker han medan han intervjuas efter matchen.

Barcelona får nu ladda om genom att åka till Madrid på onsdag, dock inte för att möta Real utan Atlético då det vankade semifinal i spanskacupen.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply