Bomben: Domaren kan stängas av efter Barcelona-PSG

Bomben: Domaren kan stängas av efter Barcelona-PSG

Besluten från matchen skall tittas över igen

Enligt uppgifter från Spanien kan domare Deniz Aytekin, som dömde Champions League-mötet mellan Barcelona och Paris Saint-Germain, komma att stängas av under en obestämd tid medans hans beslut från den omtalade matchen kollas över.

Champions League-mötet mellan FC Barcelona och Paris Saint-Germain tidigare i veckan blev ett ganska kontroversiellt sådant. Barcelona hämtade upp ett 4-0 underläge från den första matchen, och vann tillslut 6-1 efter en otrolig uppvisning från spanjorerna. Men besluten från domare Deniz Aytekin spelade en stor roll i slutresultatet, bland annat med Barcelona som fick två straffar tilldelade sig, och många klagade efteråt på att domaren inte hade tagit rätt beslut.

Enligt uppgifter till den spanska tidningen Marca skall UEFA nu ta till aktion, och kan komma att sätta Aytekin på sidlinjerna för en längre tid framöver, medans de utreder huruvida den tyske domaren gjorde en bra insats eller inte.

Pierluigi Collina är chef över UEFA:s domarsektion och är den som är ansvarig för att tilldela domarna de olika kommande matcherna i Champions League och Europa League, tillsammans med sitt team. Collina är den som kommer att bestämma vad som händer med Aytekin, men enligt den spanska tidningen ser den tyske domarens chanser att leda ytterligare ett Champions League-möte den här säsongen ganska ringa ut.

Barcelona spelar sin nästa match i La Liga mot Deportivo på bortaplan, medans PSG spelar borta mot Lorient.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply