Barcelona vill sälja Aleix Vidal med Inter och Juventus intresserade

Barcelona vill sälja Aleix Vidal med Inter och Juventus intresserade

 Försvararen passar inte in i laget

Enligt rapporter från Spanien så är FC Barcelonas högerback Aleix Vidal på väg bort från klubben då den spanske försvararen inte anses passa in i tränare Luis Enriques planer men italienska storklubbarna Inter och Juventus är båda väldigt intresserade av högerbacken.

FC Barcelona har saknat Dani Alves ända sedan de lät honom lämna för Juventus i somras men har ännu inte hittat en värdig ersättare till den erfarne högerbacken. Det har ryktats om att Barcelona är sugna på bland annat Matteo Darmian i Manchester United och ser den italienske högerbacken som ett bra substitut för Alves.

Någon som inte anses vara bra nog är Barcelonas högerback Aleix Vidal. Enligt Radio Catalunya så skall tränare Luis Enrique inte finna Vidal tillräckligt bra för att ge honom en chans i laget utan har redan avfärdat honom. Barcelonas tekniske sekreterare Robert Fernandez skall ha träffat Vidals agent under de senaste dagarna och då skall han ha meddelat att högerbacken inte passar in i Enriques planer. Vidare skall Barcelonadirektören ha sagt till Vidals agent att de planerar på att sälja den spanske mittfältaren i det kommande januarifönstret.

Enligt uppgifter skall de båda italienska storklubbarna Milan och Inter vara intresserade av honom och de sägs vara redo att inledda förhandlingar för att locka över högerbacken till Italien och båda klubbarna planerar på att ta in försvararen till San Siro. Det återstår enbart att se vilken sida det blir som den 27årige försvararen hamnar på.

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply