Barcelona vill ersätta Enrique med Maxi Allegri

Barcelona vill ersätta Enrique med Maxi Allegri
bet365

Som Arsenal också har ögonen på

Det har talats en del om att Arsenals tränare Arsene Wenger kan lämna klubben till sommaren, och Londonklubben vill ersätta honom med Juventus Maxi Allegri, som nu även Barcelona har fått upp ögonen för.

Massimiliano Allegri, även kallad Maxi Allegri, tränar för närvarande Juventus och skrev under ett nytt kontrakt med Serie A-jättarna i maj förra året, som håller honom på Juves lönelista ett tag till. Den italienske tränaren är duktig och vann den inhemska dubbeln under sitt första år i Juventus. Tidigare var det han som bidrog till Cagliaris bästa Serie A-säsong på nästan 15 år och han ledde AC Milan till deras första titeln på tio år.

Detta har lett till att bland annat Arsenal följt italienaren närmare, då Londonklubben enligt uppgifter kan komma att göra sig av med Arsene Wenger i slutet av säsongen, och ser en perfekt ersättare i Allegri, som redan sagt att han kan tänka sig att ta över klubben. Men enligt uppgifter från engelska Express skall nu även FC Barcelona gett sig in i leken för att värva Allegri. Även Barcelona har problem med sin tränare och de är intresserade av att låta Luis Enrique lämna i slutet av säsongen. Laget har inte gjort så bra ifrån sig det senaste och mycket läggs på Enrique. Allegri uppges dessutom vara nära Barcelonas sportdirektör Ariedo Braida, då de båda jobbade tillsammans i Milan.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply