Barcelona ute efter Juanfran

Barca behöver ersättare – Juanfran aktuell

Efter att Aleix Vidal dragit på sig en allvarligare skada i Barcelonas 6-0-vinst mot Alaves i ligaspelet förra veckan behöver nu den katalanska storklubben leta en ersättare på högerbackspositionen. Då nämns försvararen som en av den möjliga namnen att gå till Barca i sommar. 

Till helgen möter Atletico Madrid Barcelona i en av årets viktigaste matcher i den spanska ligan för båda lagen. Vinnaren i matchen, framför allt för Barcelonas del, kommer att koppla ett rejält grepp om Real Madrid, i jakten på att ta Los Blancos försprång i La Liga.

För Barcelonas del har guldstriden försvårats aningen då deras kanske mest formstarke försvarare, Aleix Vidal, bröt foten i samband med en bortamatch mot Alaves i Baskien.

Behöver en kortsiktig ersättare

I och med det behöver Barcelona alltså någon som ersätter den förre Sevilla-backen, och då har Juanfrans namn, högerback i Deportivo La Coruña, dykt upp. Men om spanjoren är intresserad av att agera tillfällig ersättare medan Vidal är borta är inte helt klart, och till La Opinion, säger han såhär.

– Jag vill prata om rykten när det finns ett konkret intresse från en klubb. Jag är fokuserad på mitt jobb och och låter min agent och mina representanter stå gör den delen, jag är säker på att det kommer hitta den bästa lösningen, säger Juanfran.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365