Barcelona jagar Cesar Azpilicueta

Barcelona jagar Cesar Azpilicueta

Vill värva Chelseas försvarare

Enligt Football Espana är Barcelona på jakt efter Chelseas ytterback Cesar Azpilicueta.

Efter att ha missat att vinna årets upplaga av Champions League vill Barcelona förstärka truppen inför den kommande säsongen. Det har talats om att Barcelona är intresserade av Miralem Pjanic och att Barcelona budar på John Stones. Nu är klubben på jakt efter ett tredje nyförvärv, och den här gången vill man värva en spelare från Premier League.

Enligt Football Espana är Barcelona sugna på att värva Chelseas ytterback Cesar Azpilicueta. Den spanska klubben ska se honom som en bra ersättare till Dani Alves, som lämnade Barcelona efter den senaste säsongen. Dessutom tror man att det är lättare att värva Azpilicueta än att försöka plocka in Hector Bellerin från Arsenal, då Bellerin nyligen sägs ha blivit erbjuden ett nytt kontrakt på Emirates Stadium.

Barcelona är dock inte den enda klubben som jagar Azpilicueta. Även Athletic Bilbao ryktas vara intresserade av att värva spelaren. Man hoppas försöka locka till sig spelaren genom vetskapen att Azpilicueta föddes i Pamplona, som ligger endast 16 mil från Bilbao. Pamplona ligger i Baskien och därför skulle ytterbacken kunna spela för klubben, som har som policy att endast spela med baskiska spelare.

Ytterbackens nuvarande kontrakt med Chelsea gäller till och med 2019. Han kom till klubben år 2012, då han lämnade Marseille för att flytta till London.

bet365
bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply