bet365

Barcelona förlänger med Ter Stegen till 2022

bet365

Officiellt: Barcelona förlänger med sin målvakt – kontrakt till 2022

Nu är det klart. FC Barcelona har under säsongen ryktats vara på väg att bryta med sin stjärnmålvakt Andre Ter Stegen. Men både klubben och keepern ska nu vara överens om en fortsättning, och tysken kommer att finnas på Camp Nu till 2022, om han fullföljer sitt kontrakt.

Barcelona har haft en ganska tuff säsong i spanska La Liga i år. Framför allt var det höstsäsongen som knäckte Barcelona, som trots allt bara förlorade ligaguldet till superivalen Real Madrid med tre poäng.

Ett orosmoment har ibland varit målvaktsspelet, precis som för Los Blancos. Därför har det ryktats om att Ter Stegen skulle vara på väg bort från den katalanska storklubben.

Stannar till 2022

SE ÄVEN: Det tjänar stjärnorna i Barcelona

Nu blir det dock inte så. Barcelona presenterade vid halv två på tisdagseftermiddagen beskedet om att Andre Ter Stegen har skrivit på ett nytt femårskontrakt med klubben. De har även passat på att höja keeperns utköpsklausul. För den klubb som vill köpa oss honom måste nu betala smått otroliga 1,8 miljarder kronor. Något som är ett tecken på att Barca vill behålla målvakten.

Samtidigt ska Barca just nu, enligt den Madrid-baserade tidningen Marca, försöka avsluta två viktiga kontrakt. Den enda för trotjänaren Andres Iniesta, och det andra för superstjärnan Lionel Messi.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply