Alex Song lämnar Barcelona för Rubin Kazan?

Alex Song lämnar Barcelona för Rubin Kazan?

Kan flytta till Ryssland

Alex Song ser ut att lämna Barcelona. Mycket talar nu för att spelaren går till Rubin Kazan i Ryssland, uppger Football Espana.

Alex Songs tid i Barcelona är på väg att ta slut. Under de två senaste säsongerna har spelaren varit utlånad till West Ham Premier League och nu ser han ut att lämna klubben permanent. Enligt Football Espana är spelaren snart klar för spel i ryska Rubin Kazan. Det sägs att mittfältaren går till den ryska klubben gratis, trots att spelaren har ett år kvar på sitt avtal med Barcelona.

Song kom till Barcelona i augusti 2012, då han lämnade Arsenal för att flytta till Camp Nou. Efter att ha tillhört föreningen i fyra år ser det nu ut som att spelaren är på väg mot ett nytt äventyr i sin karriär.

Inte ensam

Mittfältaren är inte den enda spelaren som uppges lämna de spanska mästarna. Det är redan klart att Dani Alves flyttar till Juventus. Dessutom har det ryktats om att Arda Turan är på Arsenals radar.

På samma gång påstås det även att flera spelare kan ansluta till Barcelona under de kommande veckorna. Det hävdas bland annat att Luciano Vietto närmar sig Barcelona, då han vill spela tillsammans med landsmannen Lionel Messi.

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365