bet365

Espanyol jagar Bojan Krkic

Espanyol jagar Bojan Krkic

Vill värva gamla Barcelonaspelaren

Bojan Krkic kan återvända till Spanien. Espanyol vill plocka in honom, enligt Transfermarketweb.

Bojan Krkic har haft en krokig karriär. Efter en lovande start under tiden i Barcelona har det gått upp och ner för spelaren. Han har glimtat till i vissa perioder under sina sejourer i RomaMilanAjaxStoke och Mainz. Samtidigt har han haft svårt att behålla en stadig form. Nu kan spanjoren vara på väg att återvända till staden där han startade sin seniorkarriär. Barcelonas lokalrival Espanyol vill värva Krkic, uppger Transfermarketweb.

Krkic tillhör fortfarande Stoke, även om han för tillfället är utlånad till Mainz Tyskland. Det sägs att den engelska klubben inte är intresserad av att behålla spelaren efter att låneperioden är över. I den situationen ser Espanyol sin chans att kunna värva 26-åringen. Nu försöker spanjorerna locka tillbaka den offensiva spelaren till hemlandet.

Flera titlar

Trots att han har haft en krokig karriär har Krkic varit med om att vinna flera titlar. Under sin tid i Barcelona vann han bland annat tre La Liga-titlar, en Copa del Rey-titel och två Champions League-titlar. I Ajax vann spanjoren den holländska ligan tillsammans med sina lagkamrater.

Fler nyheter från La Liga

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply