John Guidetti till Malaga?

bet365
bet365

Svensken kan lämna för La Liga-konkurrenten

Efter en tuff tid i norra Spanien kan John Guidetti nu byta kust och klubb och lämna Celta Vigo för spela i Malaga.

Det har inte varit en lätt tid i galiciska Celta Vigo de senaste månaderna för svenske John Guidetti. Efter skador och petningar har anfallaren inte lyckats etablera sig i startelvan, trots att Nolito lämnade för Manchester City, och nu kan Guidetti själv komma att lämna La Liga-klubben.

Men inte för en särskilt långt flytt, utan till ett annat La Liga-lag. För efter 35 La Liga-matcher och sju mål i Celta kan svensken snart komma att spela för Malaga, enligt Fotbollskanalen. Den andalusiska klubben ska vara beredda på att betala för en övergång.

Tidigare intresse

Intresset för den svenska anfallaren från Malaga är inte något nytt, redan tidigare i somras ryktades det om att Malaga ville lägga ett bud på den svenske anfallaren – något som inte slutade mer än i rykten.

Tidigare har även flera Premier League -och Serie A-klubbar visat intresse, men en flytt till Malaga skulle kunna vara ett steg i helt rätt riktning enligt spansk press.

– Efter en trög säsongsinledning skulle ett målsnålt Malaga absolut vara i behov av en anfallare som Guidetti, och Guidetti i behov av en klubb som Malaga, skrev El Mundo Deportivo tidigare i år. En åsikt som troligtvis inte har förändrats avsevärt.

Malaga hade för några år sedan sin storhetstid då klubben bara var minuter från en sensationell semifinal i Champions League. I år parkerar klubben på en elfteplats efter tio spelade omgångar i La Liga.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply