bet365

Bekräftat: John Guidetti startar mot Barcelona

Bekräftat John Guidetti startar mot Barcelona

Svensken startar mot Barcelona

Ikväll gästas Barcelona av Celta Vigo hemma på Camp Nou. På planen kommer John Guidetti finnas när matchen blåser igång, det bekräftar tränaren Eduardo Berizzo.

Under söndagskvällen är det dags för La Liga-fotboll mellan den för närvarande spanska ettan Barcelona och sjundeplacerade Celta Vigo. Barca har haft en riktigt bra säsong och få lag har kunnat stoppa deras framgång, men i höstens möte med just Celta Vigo blev man fullständigt krossade. Inför hemmapubliken på Balaidos besegrade man Champions League-mästarna med hela 4-1. En spelare som var delaktig i segern var den svenske landslagsmannen John Guidetti, som hoppade in och nätade mot katalanerna.

Får chansen på nytt

Sedan Guidetti anslöt sig till den spanska klubben inför säsongen har han fått kämpa om speltid, samtidigt har tränaren Eduardo Berizzo ständigt hyllat 23-åringen och förklarat att han har förtroende för sitt nyförvärv. I veckans cupmöte där Celta ställdes mot Sevilla fick anfallaren chansen från start, och trots en straffmiss senast så ges han återigen chansen när hans lagkamrater intar Camp Nou.

– Jag ska ställa upp med Josep Sene till vänster, John Guidetti i mitten och Claudio Beauvue till höger, säger Berizzo under en presskonferens inför matchen.

Iago Aspas är avstängd under kvällens match och Nolito är skadad och därför är ingen av dem tillgängliga mot Barcelona.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply