Uppgifter: Atlético Madrid ersätter Griezmann med Lemar

Uppgifter: Atlético Madrid ersätter Griezmann med Lemar

Monaco-mittfältaren är het på marknaden

Monacos unge och mycket talangfulle offensive mittfältare Thomas Lemar vill flytta till Atlético Madrid till sommaren, efter att den spanska klubben visat intresse för yttern tidigare i sommar men då utan resultat.

Atlético Madrid har under en tid haft noggrann koll på AS Monacos unge och talangfulle offensive mittfältare Thomas Lemar. Redan i somras skall den spanska huvudstadsklubben varit beredda att komma med ett bud på yttern på 20 miljoner euro, men det blev aldrig någon affär, någon som inte slår ner spanjorerna. Mittfältaren själv sägs också vara intresserad av en flytt till den spanska huvudstaden och enligt Squawka sägs han vilja komma till sommaren. Då kommer Atlético dock behöva betala mer, runt 35 miljoner euro, för att kunna försäkra sig om en affär, då även klubbar som Manchester City och Bayern München har fått upp ögonen för mittfältaren.

Lemar själv sägs dock vara medveten om att han kan komma att få mindre speltid i Bayern eller City i jämförelse med Atlético. Han har även Yannick Carrasco som referens, Atlético-mittfältaren som 2015 också gjorde flytten från Monaco till den spanska storklubben, och den unge belgaren trivs mycket bra och har utvecklats mängder under tränaren Diego Simeone. Han har gjort sju mål i sina åtta senaste matcher för Atlético och Belgien.

Atlético sägs vara så aktiva på transfermarknaden då de är rädda för att stjärnanfallaren Antoine Griezmann kan komma att lämna dem till sommaren, då bud från bland annat Manchester United har varit väldigt lockande och Griezmann själv är nära med Unitedstjärnan Paul Pogba, då de spelar tillsammans i Frankrikes landslag.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply