Officiellt: Carrasco förlänger med Atlético Madrid

bet365
Officiellt: Carrasco förlänger med Atlético Madrid
bet365

Målsprutan förlänger med La Liga-jättarna

Atlético Madrids Yannick Carrasco har varit en riktig tillgång för det spanska topplaget och har under den nuvarande säsongen redan lyckats med att göra fem mål på elva matcher i alla turneringar och nu försäkrar sig klubben om att anfallsstjärnan stannar genom att skriva ett kontrakt med yttern som räcker till 2022.

Atlético Madrid har säkrat upp ytterligare en spelare. Idag har den spanska klubben gjort klart på sin officiella hemsida att de har förlängt med den farlige målsprutan Yannick Carrasco. Det handlar om ett kontrakt som sträcker sig fram till 2022, med det tidigare kontraktet som var aktuellt fram till 2020. Carrasco har även en utköpsklausul inbakad i sitt kontrakt som tidigare låg på 40 miljoner euro, men som nu ryktas ha kunnat stiga upp till hela 100 miljoner euro. Den glödhete anfallaren har gjort fyra mål på sina senaste två matcher med ett hat-trick i den senaste La Liga-matchen mot Granada.

– Jag är väldigt glad över att fortsätta i Atlético Madrid i många år till sade anfallaren till klubbens officiella hemsida.

Carrasco kom till Atlético Madrid från Monaco, där han inledde sin karriär. Under sin första säsong med klubben var han med och bidrog till en uppflyttning från Ligue 2 till Ligue 1 och i nästa säsong hamnade de tvåa bakom Paris Saint-Germain.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply