Malmö FF förhandlar med Celta Vigo om Oscar Lewicki

Oscar Lewicki kan flytta till Celta Vigo i vinter

Malmö FF:s innermittfältare Oscar Lewicki hade ett makalöst fotbollsår 2015 med EM-guld, spel i Champions League och landslagsgenombrott. Enligt spanska källor förhandlar han nu med Celta Vigo om en flytt i vinter.

Sverige hade ett minst sagt magiskt fotbollsår 2015. U21-landslaget vann EM-guld, A-landslaget tog sig till EM och vi hade ett svenskt lag i Champions League. Oscar Lewicki var en viktig pusselbit i samtliga lagbygge och innermittfältaren har fått på sig intresse från de större ligorna i vinter.

Det började med Hamburg, sedan kom West Ham med i jakten och nu har en ny klubb ett stort intresse för Lewicki. Enligt flera spanska källor har Celta Vigo inlett förhandlingar med både Malmö FF och Lewicki om ett köp nu i januari.

”Siktet är inställt på Oscar Lewicki”

Lewicki kom till Malmö FF som bosman förra året och nu kan klubben tjäna en rejäl peng på den egna produkten. Enligt Fotbollskanalen så har spanska insatta källor sagt att Celta Vigo förhandlar med MFF.
– Celta vill värva en defensiv mittfältare och siktet är inställt på Oscar Lewicki. Malmö vet om intresset och klubbarna pratar, säger en spansk källa med insyn i affären.

Tidigare har Celta Vigo sålt Augusto Fernandez till Atlético Madrid och man ser alltså Lewicki som ersättare till innermittfältaren.

2 Comments

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply