Hareide hyllar Simeone och avslöjar kvällens segerrecept

Inför Malmö FF’s kanske svåraste gruppspelsmatch i Champions League har Åge Hareide drillat försvarsspelet hårt på träningen. Atlético Madrid är ett av världens absolut bästa lag på fasta situationer, inlägg och liknande situationer. Anledningen till att man är så bra på det är Diego Simeone menar Hariede och han passade på att hylla sin kollega inför kvällens möte:

– Det är svårt att få alla spelare att förstå sina roller och jobba stenhårt för rollerna. Men Simeone får alltid sina spelare att göra det. Hans spelare ser alltid ut som atleter. Det är sydamerikanskt inspirerat och vi såg samma sak med Chile och Colombia i VM. Kollektivet är alltid bra, säger norrmannen.

MFF måste stoppa Atléticos huvudspel och där har Hareide ett annorlunda segerrecept:

– Erik Johansson och Filip Helander är väldigt duktiga och starka i duellspelet och tillsammans med Markus Halsti är vi väldigt bra. Atletico har en grym statistik i dets pelet, de är starka där och pumpar in bollar. De flyttar fram folk och är aggressiva. Men jag ska ge våra spelare en sorts norsk flugsvamp så att de blir aggressiva, det stärkte vikingarna, säger han.

bet365
bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply