Griezmann: ”Jag är osäker på en flytt till England”

bet365
Griezmann: "Jag är osäker på en flytt till England"

Fransmannen tvekar på om det blir England

Atlético Madrids Antoine Griezmann har länge kopplats ihop med en flytt till bland annat Manchester United, men erkänner nu att han tvivlar på att det blir en flytt till England på grund av bland annat vädret.

Manchester United har varit intresserade av Antoine Griezmann under en längre tid, och det ser ut att vara så gott som klart att Atlético Madrid-anfallaren kommer att gå till just Manchester, i en deal som ryktas innehålla en hel del pengar. Bland annat så lockar landslagskamraten Paul Pogba och de båda fransmännen är nära vänner. Men i en intervju med RMC har Griezmann nu uttryckt tvivel över en flytt till England och bland annat sägs vädret och media vara två anledningar som får honom att tveka.

– Jag är osäker på en flytt till England, säger Griezmann till RMC.

– Med Real Sociedad kände jag att jag behövde lämna. För ögonblicket visste jag inte vart det behovet kom från. Vem vet hur säsongen kommer att sluta. Om det slutar dåligt kommer jag kanske fråga mig själv den frågan. För ögonblicket är det inte relevant.

– Bortsett från det så frågar jag mig själv vart jag skulle gå. I Spanien finns det Barcelona och Real Madrid. Barcelona har redan tre stycken där framme. Real Madrid är omöjligt på grund av klubben som jag är i. Jag tror att mellan dem finns det en pakt.

– I Tyskland attraherar ligan inte mig så mycket. Frankrike. inte för tillfället. Och England, jag har många tvivel om mitt privatliv. Allting som regn, dåligt väder … Jag behöver känna mig glad ute, avslutar Griezmann.

 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply