Giovanni Simeone kan ansluta till Atlético Madrid

Giovanni Simeone kan ansluta till Atlético Madrid

Diego Simeones son kan gå till Madridklubben

Atlético Madrids huvudtränare Diego Simeones son Giovanni Simeone är en talangfull anfallare, som för närvarande spelar för italienska Genoa, kan komma att ansluta till sin pappas klubb Atlético Madrid.

Det har varit en del turbulens kring Atlético Madrid och deras huvudtränare Diego Simeone, då han väldigt uppmärksammat valde att förkorta sitt kontrakt med klubben och kommer att lämna allra senast 2018. Simeone är ansedd som en ikon i klubben då lagets alla senaste framgångar har skett efter att han kom in och styrde upp laget. Tränaren är vida ansedd som en av de bästa tränarna i världen och argentinaren ryktas vara nyfiken på engelska Premier League och en chans att få mäta sig med några av de allra största tränarna och anrikaste klubbarna.

Medans den äldre Simeone ryktas se sig om efter en ny klubb så vill hans son ansluta till Atlético Madrid skriver TMW. Giovanni Simeone spelar för närvarande i italienska Genoa, dit han gick i somras, och den 21-årige anfallaren har blivit grundligt scoutad av diverse scouter. Simeone jr. har kommit fram i Genoa och presterar för Serie A-laget. Anfallaren sitter på ett kontrakt med Genoa till juni 2021 men kan komma att lämna efter att hans pappa har lämnat Atlético enligt ryktena.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply