Giovanni Simeone: ”Jag skulle älska att spela för Atleti”

Giovanni Simeone: "Jag skulle älska att spela för Atleti"

Vill spela i sin pappas klubb

Giovanni Simeone är son till Atlético Madrids mycket omtyckte tränare Diego Simeone och spelar för närvarande i italienska Genoa, men har uttryckt en önskan om att spela i sin pappas klubb Atleti.

Succétränaren Diego Simeone, som tränar Atlético Madrid sedan 2011, har en son som spelar i italienska Serie A. Giovanni Simeone har spelat i den italienska ligan för Genoa sedan i somras, då han kom från argentinska River Plate för cirka 3 miljoner euro, och har gjort succé. Den blott 21-årige anfallaren har gjort fyra mål på 11 matcher i ligan och bidrog i söndags med två mål mot regerande italienska mästarna Juventus i deras 3-1 seger mot Serie A-jättarna. Den unge anfallaren har nu uttalat sig om sina framtidsutsikter och vart han ser sig hamna härnäst. Sedan tidigare har Atlético varit på tal och det är ingenting som utesluts.

– Jag skulle älska att spela för Atlético, sade Simeone till radiokanalen Cadena Ser via football-espana.

– Inte bara för hur klubben har behandlat min pappa men för hur de har behandlat hela vår familj. De är en fantastisk klubb, mycket ödmjuka. Det är svårt att acklimatisera till italiensk fotboll. Nivån är mycket högre. Snabbheten, tekniken är annorlunda, inte bara i matcherna men på träningen. Det är inte enkelt. Du måste koncentrera dig varje dag, fortsatte Simeone.

Den unge Simeone har även representerat Argentina på U20-nivå, men hade valet att spela för Spanien också, dock valde han Argentina.

 

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365