Diego Simeone anser Antoine Griezmann skall få Ballon d’Or

Diego Simeone anser Antoine Griezmann skall få Ballon d’Or

Tränaren ser anfallaren som praktexempel

Atletico Madrids tränare Diego Simeone anser att anfallaren Antoine Griezmann förtjänar att få årets Ballon d’Or och finner att fransmannen är ett praktexempel för andra.

Atletico Madridtränaren Diego Simeone har uttalat sig om årets Ballon d’Or, det mest prestigefyllda individuella priset en fotbollspelare kan mottaga, och menar på att Atleticoanfallaren Antoine Griezmann skulle vara en välförtjänt vinnare av priset skriver Football Espana.

På presskonferensen inför Atletico Madrids resa till Barcelona på onsdagskvällen talade Simeone om Griezmann och menade på att fransmannen hade åtnjutit ett fantastiskt fotbollsår för såväl klubb som land och nått så pass många ramgångar att det borde belönas med en gyllene boll.

– Vi hoppas att journalisterna har ett bra omdöme och kan erkänna hans framgångar, sade den argentinske tränaren.

– Antoine har vuxit så mycket som spelare här sedan han anlände i form av hans förståelse av spelet men även fysiskt har han växt. Vi hoppas att han behåller den här växten och han är ett praktexempel för andra.

– Han kommer att spela (mot Barcelona) och kommer att ackompanjeras av antingen Gamiero, Torres eller Correa. Vi har aldrig förtjänat att vinna på Camp Nou under min tid som tränar, så vi hoppas att det ändras.

Atletico Madrid har haft en något skakig inledning på säsongen, med ett oavgjort mot nyuppflyttade Alaves samt mot Leganes men vann sedan över Celta Vigo och Sporting Gijon, medans Barcelona kommer att försöka undvika en andra hemmaförlust i rad.

Se även: 

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365