Bekräftar: Atlético Madrid intresserade av Hakan Çalhanoğlu

Bekräftar: Atlético Madrid intresserade av Hakan Çalhanoğlu

Hakan Çalhanoğlu till La Liga och Atlético Madrid?

Spelarens agent Bektas Demirtas bekräftar för tysk media att den spanska storklubben är intresserade av mittfältaren.

Många trodde att Atlético Madrid var färdiga på transfermarknaden efter att man värvade Kevin Gameiro från Sevilla för drygt 35 miljoner euro, men så är inte fallet. Lagets tränare Diego Pablo Simeone öppnade för några dagar sen både för att spelare kan ansluta och lämna och troligen hade argentinaren Hakan Çalhanoğlu i baktankarna när han genomförde presskonferensen.

På onsdagseftermiddagen har tyska Kicker hört av sig till agenten Bektas Demirtas för att fråga om mittfältarens framtid och Demirtas bekräftar att det finns intresse från den spanska storklubben.

– Det är sant att det finns intresse, men inget konkret ännu, säger agenten till Kicker.

Bayer Leverkusen kommer dock inte göra det lätt för den turkiske landslagsspelaren att lämna BayArena. Spelaren som endast är 22 år stod förra säsongen för åtta mål och har en eftertraktad frisparksfot, något som gör att Bundesligaklubben kräver minst 25 miljoner euro vid en eventuell försäljning.

Samtidigt ska även Tottenham Hotspur visat intresse för spelaren och lagt ett bud på 30 miljoner euro. Även Arsenal har tidigare varit intresserade.

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365