bet365

Atlético Madrid jagar Christian Benteke

Atlético Madrid jagar Christian Benteke

Vill värva från Liverpool

Atlético Madrid vill värva Liverpools anfallare Christian Benteke, uppger Daily Mirror.

Liverpools belgiska anfallare Christian Benteke har hamnat i blåsväder under de senaste dagarna efter att han kritiserat klubbens tränare Jürgen Klopp och ansett att han fått för lite speltid sedan tysken tog över klubben. Nu ryktas det om att Bentekes dagar på Anfield kan vara räknade, och han har bland annat kopplats ihop med Chelsea, West Ham och Juventus. Nu är ännu en klubb på jakt efter honom.

Den här gången handlar det om Atlético Madrid, som är sugna på att värva Benteke, uppger Daily Mirror. Den spanska storklubben vill plocka in två anfallare i sommarens transferfönster, och en av de två skulle mycket möjligen kunna vara Benteke. Den andra anfallaren sägs vara Diego Costa, som ryktats vara i Samtal med Atlético Madrid.

Det här är inte första gången som belgaren kopplas ihop med en flytt till Vicente Calderon. För tre år sedan, när anfallaren spelade för Aston Villa, ryktades det om att Benteke skulle ersätta FalcaoFalcao lämnade sedan Atlético, men Benteke valde då att stanna kvar på Villa Park.

Benteke anlände till Liverpool under sommaren 2015, då han lämnade Aston Villa. Efter endast en säsong i klubben kan belgaren vara på väg till en ny klubbadress.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply