Atletico-chefen: ”Vi försöker att värva Messi”

Atletico-chefen: "Vi försöker att värva Messi"

Sägs bara ha varit ett skämt

Atlético Madrids ordförande Enrique Cerezo skämtade efter dagens möte med FC Barcelona om att de försöker att värva Lionel Messi, istället för att tala om framtiden för de andra anfallarna likt Fernando Torres.

Under dagen möttes Atlético Madrid och FC Barcelona i ett hett möte på Vicente Calderon i Madrid. Matchen var jämn det var tillslut Barca som drog det längre strået efter att Lionel Messi lyckades peta in det vinnande målet i den 86:e matchminuten.

Efter matchen fick Atlético Madrids ordförande Enrique Cerezo frågan om hur det ser ut med framtiden hos tränare Diego Simeone, som ryktas lämna efter säsongens slut, och hos anfallare likt Fernando Torres som börjar bli till åren och snart kan lägga skorna på hyllan.

– Vi försöker att ta in Messi till Atlético Madrid, sade ordföranden via Goal, enligt deras uppgifter på skämt.

– Allt annat hamnar i andra hand, avslutade Cerezo.

Det har länge talats om att Barcelonas Lionel Messi kan komma att lämna klubben, då förhandlingar kring en ny deal på Camp Nou skall ha brutit ihop och kommunikationen de båda parterna emellan inte fungerar särdeles bra. Bland annat sägs före detta tränaren Pep Guardiola, numera i Manchester City, vara intresserad av en värvning av argentinaren, men även ett återvändande till Newells Old Boys kan vara på kartan.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply