bet365

Arsenal riskerar förlora Sanchez om Griezmann går till United

Arsenal riskerar förlora Sanchez om Griezmann går till United

Madrid-klubben kan slå till på anfallaren

Rykten har länge cirkulerat om en möjlig flytt för Atlético Madrids anfallare Antoine Griezmann och att han kan flytta till Manchester United, vilket i sin tur skulle kunna betyda att Atlético går efter Arsenals stjärnanfallare Alexis Sanchez.

Framtiden för Antoine Griezmann är mycket otydlig. Den 25-årige anfallaren uppges trivas bra i Atlético Madrid, där han spelar sedan två år tillbaka, men rykten har sedan en tid tillbaka föreslagit att anfallaren är beredd på att lämna klubben, och det uppges att han skulle vara intresserad av att ansluta till Paul Pogba, sin lagkamrat i det franska landslaget, som spelar i Manchester United. Dessa rykten har cirkulerat en tid men ingenting konkret har kommit ur dem och det återstår att se huruvida en flytt för fransmannen faktiskt blir verklighet eller inte.

En möjlig flytt för Griezmann betyder dock att även Alexis Sanchez kan komma att röra på sig, skriver Goal. Den chilenske anfallaren har ännu inte förlängt sitt kontrakt med nuvarande Londonklubben Arsenal och även där har rykten gått om att chilenaren kan komma att lämna klubben, då hans lönekrav sägs vara högre än Arsenal är beredda att betala. Skulle Atlético förlora sin starkaste anfallare i Griezmann menar tidningen på att Diego Simeone ser Sanchez som den ideala lösningen som ersättare för fransosen. Nyheter som inte bådar allt för gott för Arsenals del.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply