Alexandre Lacazette klar för Atletico Madrid – om värvningsförbudet upphävs

bet365

Lyon-stjärnan väntas gå till Atletico Madrid i sommar

Alexandre Lacazette är en av de mest eftertraktade spelarna i Europa. Flera av de stora klubbarna ute i Europa är beredda på att betala bra för honom. Nu verkar det dock som att han är klar för La Liga-klubben Atletico Madrid. Men det finns en hake.

Att Alexandre Lacazette är en av de hetaste spelarna på storklubbarnas radar råder det inget tvivel om. Han har bland annat jagats av Premier League-klubbar som Manchester United och Arsenal medan även Real Madrid och Juventus ska vara ute efter anfallarens signatur på ett papper.

Dock verkar det bli en oväntad klubb som drar det längs strået. Atletico Madrid ska enligt den spanska radiokanalen Cadena Cope ha kommit överens med spelaren om en övergång.

Fått ett ja av Lacazette

Madrid-klubbens ägare, Miguel Ángel, var i Frankrike för att träffa en representant till Lacazette. Då ska de han fått ett ja från den franske spelaren och hans representant. Det innebär att Lacazette kommer skriva på för Atletico Madrid den kommande sommaren.

Dock finns det en hake. Atletico Madrid får inte värva förrän till nästa januarifönster. Dock kan förbudet komma att upphävas. Skulle då Madrid-laget, som är på väg att ta sig till tredjeplatsen i La Liga, få värva kommer Lacazette att skriva på redan till sommaren. I alla fall om man ska tro den spanska radiostationen. Cadena Cope har dock ett rykte om att vara en relativt trovärdig källa.

SE ÄVEN: De tjänar bäst i La Liga 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365