Atlético Madrid har kontaktat Edinson Cavani

Chelsea vill värva Edinson Cavani

Spanska storklubben jagar PSG:s anfallare

Atlético Madrid har varit i kontakt med Edinson Cavanis agent, det uppger transferexperten Gianluca di Marzio. Enligt di Marzio har parterna diskuterat en eventuell övergång i sommar. 

Zlatan Ibrahimovic gjorde igår klart att han lämnar Paris Saint-Germain efter den pågående säsongen, och den franska klubben har just nu fullt upp med att hitta en ersättare till den svenske anfallaren. Nu kan klubben i stället bli av med ännu en anfallare. Enligt flera källor ska Atlético Madrid vara intresserade av uruguayanen.

Spanska klubben i möte med representanter

Redan tidigare i våras uppgav spanska Marca att Atlético Madrid var en av klubbarna som visat intresse för Cavani, som ryktats bort från klubben under en längre tid. Ett rykte som nu trappats bort efter att den italienska transfergurun idag uppgett att Atlético varit i kontakt med anfallarens agent Pierpaolo Triulzi.

Flera klubbar intresserade

Atlético Madrid är dock inte ensamma om att vilja knyta åt sig Cavani. Även Premier League-klubbar som Manchester United, Chelsea och Arsenal har länge visat intresse för anfallaren. Dessutom har det funnits intresse i Juventus och Kina.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply