bet365

Antoine Griezmann avslöjar intresset från Paris Saint-Germain

bet365

Griezmann om PSG: ”De var väldigt intresserade”

Antoine Griezmann jagades av Paris Saint-Germain under sommarens transferfönster. Nu medger spelaren själv att intresset fanns där.

Sedan Antoine Griezmann anslöt sig till Atlético Madrid från Real Sociedad 2014 har han gjort stor succé på Vicente Calderón. Med tanke på hans fina insatser i klubblaget och under sommarens EM-slutspel, där han utsågs till turneringens bäste spelare, har han blivit allt mer eftertraktad bland europeiska storklubbar.

Men trots att han numera sitter på ett långtidskontrakt fram till 2021 och att han själv uttryckt sin önskan om att få stanna i La Liga-klubben har ryktena gällande hans framtid varit fortsatt aktuella. Det har bland annat talats om klubbar som Manchester CityManchester UnitedChelsea och Arsenal. Men en annan klubb från hans hemland har visat störst intresse.

PSG ville värva honom

Enligt Daily Mirror avslöjar 25-åringen att Paris Saint-Germain försökte värva honom i somras, men att han då inte fokuserade på någon övergång med tanke på det stundande EM-slutspelet.

– Jag sa till min agent att jag vill fokusera på EM och att jag inte vill att han ska prata med mig om Atlético eller Paris, men jag vet att de var väldigt intresserade, säger han och fortsätter:

– Det är en stor klubb som vill bli ännu större. För deras skull hoppas jag att de når det målet.

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply