bet365

Javier Mascherano vill lämna Barcelona

bet365
Javier Mascherano vill lämna Barcelona

Känner sig inte bekväm i klubben mer

Barcelonas försvarare Javier Mascherano sägs enligt spanska medier vilja lämna klubben då han inte mer känner sig bekväm och nöjd i klubben, med Juventus som redan har gett spelaren ett erbjudande.

Javier Mascherano, mittback i Barcelona, känner att han har blivit dåligt behandlad av klubben och vill inte stanna, rapporterar det spanska mediet Sport. Mascherano skall redan ha pratat med såväl klubben som med Luis Enrique för att uttrycka hur han känner och väntar på någon slags utveckling som kan komma att komma efter Copa America. Juventus sägs vara extremt intresserade av försvararen och skall ha inlett förhandlingar eller några slags samtal med spelaren och båda parterna sägs vara helt på samma plan. Tidningen menar på att detta är en väldigt seriös utveckling och den argentinske landslagsmannen har en stark önskan om att lämna klubben, något som han har kommunicerat till klubben. Efter månader av brutna löften och dålig kommunikation är det dags för ett miljöombyte för Mascheranos del. Relationen mellan klubben och spelaren är för skadad menar tidningen på, efter att försvararen varit en av klubbens viktigaste spelare.

Mascherano vill lämna Barcelona och den italienska klubben Juventus har redan kommit med ett bra bud. De skall ha ett erbjudande framme, ett treårskontrakt och en fast summa pengar som är mycket högre än vad Mascherano blir värderad i Barcelona. Ingenting är påskrivet men enligt rapporterna så vill argentinaren ta chansen. Tidningen menar dock på att Mascherano vet att det måste skötas civiliserat och väntar på ett svar från klubben, med Copa America pågående kan ingenting räknas med att bli färdigt över natten. De menar också på att det inte handlar om pengarna utan om att få känna sig uppskattad i laget man spelar i och att få känna sig behövd.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365