Atletico Madrid värvar Andre Carrillo?

Atletico Madrid värvar Andre Carrillo?

Anfallaren går fri till sommaren

Atletico Madrid har kopplats ihop med en vävning av Sporting Lissabons anfallare Andre Carrillo, som till sommaren går gratis, men som även redan har skrivit på ett kontrakt med Sportings ärkerivaler Benfica.

Atletico Madrid är ute på marknaden och håller ögonen öppna inför sommarens transferfönster. De har redan varit ganska aktiva, då det ryktas om att de har värvat Diogo Jota från Pacos de Ferreira och Nicolas Gaitan från SL Benfica enligt AS. Detta följs nu upp med nyheten att de även skall vara väldigt intresserade av att värva Sporting Lissabons anfallare Andre Carrillo.

Andre Carrillo har spelat i Lissabon sedan 2011 och det har hunnit bli 110 matcher för den peruanske spelarens del i Portugal. Men under denna säsong har han inte fått spela i princip någonting vilket beror på ett bråk över hans kontrakt, vilket har resulterat i att han inte har fått lov att spela för Sporting sedan i september. Istället sägs det att han har kommit överrens med ärkerivalerna Benfica om att gå till dem på en Bosmantransfer till sommaren.

Därefter så kan Benfica kräva en stor summa för spelarens tjänster till den som är intresserad, den spanska tidningen AS menar på att det kan komma att hamna på runt 25 miljoner euro, vilket sägs vara samma pris som Atleti kommer att betala för Gaitan. Även affären om Diogo Jota sägs vara klar och Los Colchoneros skall ha slagit klubbar som Arsenal och West Ham United till anfallarens signatur redan i mars.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply