Spanien vs Slovakien – vem visar Spanien/Slovakien-matchen?

Spanien vs Slovakien – vem visar Spanien/Slovakien-matchen?

Spanien vs Slovakien? Vilken kanal sänder Spanien/Slovakien-matchen? På vilken kanal kan man titta på matchen Spanien/Slovakien? I Sverige är det mediebolaget SBS Discovery äger sändningsrättigheterna och TV-rättigheterna till samtliga EM-kval-matcher fram tom 2016. Detta innebär att Spanien vs Slovakien matchen kommer att sändas på någon av bolagets svenska plattformar.

Spanien möter Slovakien nu på lördag den 5 september kl 18:00. I Spaniens trupp mot Slovakien finns världsstjärnor som David De Gea, Iker Casillas, Jordi Alba, Koke  och Sergio Busquets. I Slovakiens trupp mot Spanien hittar vi bland annat Marek Hamsik och Miroslav StochMartin Skrtel kommer inte att vara med i truppen på grund av avstängning.

En hel del är nyfikna på helgens EMkvalmatcher på TV såsom Spanien vs Slovakien, San Marino vs England, Tyskland vs Polen och Ryssland/Sverige. Därav har vi tagit reda på fakta och TV-tiderna för dessa EM-kval-matcher. Sveriges match är mest intressant för de flest och många är nyfikna på Sveriges trupp mot Ryssland.

Vart sänds Spanien/Slovakien matchen på lördag? 

Vad gäller Spanien/Slovakien matchen så är TV-tiderna och spelschemat klart. Som nämnts ovan äger SBS Discovery TV-rättigheterna till EM-kvalmatcherna och Sveriges matcher kommer att visas på Kanal 5. Det är Eurosport 2 som visar matchen Spanien/Slovakien matchen på lördag kl. 18:00. 

LIVE STREAM GRATIS LIVE STREAM GRATIS
+ 1000 KR I BONUS + 1000 KR I BONUS
Live stream gratis hos bet365 Live stream gratis hos Unibet
Registrera dig här! Registrera dig här!

Båda lagen behöver vinna

Matchen är viktig för båda lagen då de har chans att mer eller mindre säkra en plats i Fotbolls-EM nästa sommar.

Slovakien har spelat bra och leder gruppen med 18 poäng på 6 matcher. Slovakerna har gått obesegrade genom hela gruppspelet även om de inte alltid spelat speciellt bra. Det ska krävas mycket för att det slovakiska landslaget inte ska kvalificera sig till nästa års EM-slutspel. Slovakien leder grupp C och kommer att gå in i matchen för att vinna, i vanlig ordning. I kampen om andraplatsen hittar vi Spanien med 15 poäng som ligger tre poäng före Ukraina på nio.

Spela på Spanien-Slovakien-matchen?

Ska du spela på Spanien-Slovakien? Om ja, så ska du ta del av ett riskfritt spel på matchen från Ladbrokes, Expekt, bet365 och Unibet.

LIVE STREAM GRATIS
LIVE STREAM
RISKFRITT
RISKFRITT
+ 1000 KR I BONUS + 1000 KR I BONUS
+ 1000 KR I BONUS + 1000 KR RISKFRITT
Live stream gratis hos bet365 Live stream gratis hos Unibet Få upp till 1000 kr i bonus hos Ladbrokes Expekt riskfritt spel upp till 1000 kr
1000 kr i bonus här 1000 kr i bonus här 1000 kr i bonus här 1000 kr riskfritt här

Mer om Spanien vs Slovakien matchen

Spaniens trupp mot Slovakien

Spaniens start trupp mot Slovakien. Här uppdaterar vi med Spaniens startelva mot Slovakien.

Slovakiens trupp mot Spanien

Slovakiens start trupp mot Spanien. Här uppdaterar vi med Slovakiens startelva mot Spanien.

Hur gick det för Spanien vs Slovakien?

Här uppdaterar vi med resultatet för Spanien vs Slovakien.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply